Kennismaking met Ergotherapie van Dam

Anne van Dam

Anne is geboren en getogen in Schijndel. In juli 2009 is zij afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Sindsdien heeft zij bij verschillende zorginstellingen gewerkt en zo een brede werkervaring opgedaan. In 2013 is zij gestart met haar eigen praktijk Ergotherapie van Dam.

Anne heeft zich gespecialiseerd in de neurologische aandoeningen, in 2018 heeft zij haar diploma Cognitieve Revalidatie Therapie behaald en is zij lid van The Society for Cognitive Rehabilitation. Anne is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij ParkinsonNet.

Ilze van ‘t Hof – Snijders

Ilze en Anne kennen elkaar van de opleiding en hebben samen een succesvol afstudeeronderzoek gedaan in Zuid-Afrika. Na het afstuderen heeft Ilze veel ervaring opgedaan bij het werken in de eerste lijn (ergotherapie aan huis). Vanaf 2016 is zij werkzaam bij Ergotherapie van Dam.

Ilze heeft zich gespecialiseerd in COPD, MS, reuma, dementie en valpreventie. Ook is zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de netwerken MS Zorg Nederland en Valnet.

Ellis Vierhout

Ook Ellis heeft haar opleiding tot ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. In het laatste jaar van haar opleiding, heeft zij met veel plezier stage gelopen bij Ergotherapie van Dam.

Na haar opleiding heeft Ellis onder andere op de afdeling geriatrie van het Amphia Ziekenhuis gewerkt. In 2019 is zij weer teruggekeerd naar Ergotherapie van Dam waar zij nu fulltime werkt. Ellis is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Contact

Ergotherapie van Dam
Hertog Jan II Laan 43
5482 BG Schijndel
06 83 77 82 96
info@ergotherapievandam.nl

Locaties

Mednetwerk Paramedisch Centrum
Avantilaan 7
5482 RE Schijndel

Gezondheidscentrum Ursula 2
Sint Ursula 2
5281 HV Boxtel

Gezondheidscentrum de Meierij
Borchmolendijk 1
5492 AJ Sint-Oedenrode

Medisch Centrum de Vondel
Vondelstraat 3a
5462 CS Veghel

Neem gerust contact op